Overslaan en naar de inhoud gaan
Brabant in Beelden
Zoeken
In verhalen, nieuws, films en foto’s
Wim Daniels voor BrabantinBeelden
16 december 2023

Wim Daniëls in campagne

Rond de feestdagen is Wim Daniëls te zien in reclamespots voor BrabantinBeelden op Omroep Brabant tv en sociale media. 

We zijn blij verheugd dat we Wim Daniëls met deze commercials, net als de afgelopen twee jaar, aan ons foto- en filmgeheugen mogen verbinden. Vandaag start de campagne.

Campagne 16 december t/m 15 januari

Omroep Brabant

"Zo leuk, die oude Brabantse films [...] Meer filmpjes bekijken? Ga naar brabantinbeelden.nl. Duik in ons foto- en filmgeheugen!"

Wim Daniëls in de commercial

Brabander

Wim Daniëls

We kennen deze geboren en getogen Brabander natuurlijk van zijn vele boeken, optredens op radio en tv, theater- en cabaretvoorstellingen. Daarbij draait het altijd om taal en geschiedenis. Afgelopen zomer presenteerde hij het tv-programma Nederland op film voor Omroep Max, met daarin ook films van BrabantinBeelden. Ook was hij te gast in verschillende afleveringen van de podcast Het geheugen van Brabant.

Duik in deze donkere winterdagen net als Wim Daniëls in ons foto- en filmgeheugen. Ga zelf op zoek in alle films of ontdek Brabants verleden in verhalen.

Productie

Het team van BrabantinBeelden heeft de commercials voor de campagne ontwikkeld en geproduceerd met de merkstrategen van Arthur & Brent en het videoproductiebedrijf Smart Media Productions, beide gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Meer nieuws

Reageer

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.