Overslaan en naar de inhoud gaan
Brabant in Beelden
Zoeken
In verhalen, nieuws, films en foto’s
Opnieuw campagne met Wim Daniëls
16 december 2022

Opnieuw campagne met Wim Daniëls

“Zo leuk hè, die oude Brabantse films…” hoor je Wim Daniëls zeggen terwijl hij in de keuken achter zijn laptop naar oude Brabantse films zit te kijken.

Met deze commercial begint vandaag net als vorig jaar een campagne van BrabantinBeelden bij Omroep Brabant tv, maar ook via onze sociale media kanalen en diverse andere media-uitingen.

Campagne rond de feestdagen

Met Wim Daniëls

We zijn ontzettend verheugd dat we Wim Daniëls met deze commercial weer aan BrabantinBeelden mogen verbinden.

We kennen deze geboren en getogen Brabander natuurlijk van zijn vele boeken, optredens op radio en tv, theater- en cabaretvoorstellingen. Daarbij draait het altijd om taal en geschiedenis. Afgelopen zomer presenteerde hij het tv-programma Nederland op film voor Omroep Max, met daarin ook films van BrabantinBeelden. We zijn ontzettend verheugd dat we Wim Daniëls met deze commercial weer aan BrabantinBeelden mogen verbinden.

Duik in deze donkere winterdagen net als Wim Daniëls ook eens in ons foto- en filmgeheugen. Ga zelf op zoek in alle films of ontdek Brabants verleden in verhalen via BrabantinBeelden.nl.

Oude films?

Niet weggooien!

Heb je zelf nog oude filmrollen op zolder liggen? Gooi ze dan niet weg. Maar al te vaak worden ze bij een verhuizing of na overlijden weggegooid, ook omdat je ze zelf vaak niet meer kunt afspelen. Dat is jammer, want dan gaan ze letterlijk verloren in de tijd. En daarmee gaat ook een stukje van de geschiedenis van Brabant verloren. BrabantinBeelden wil zich inzetten voor het behoud van deze historische filmbeelden. 

Productie

Het team van BrabantinBeelden heeft de commercials voor de campagne ontwikkeld en geproduceerd met de merkstrategen van Arthur & Brent en het videoproductiebedrijf Smart Media Productions, beide gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Meer nieuws

Reageer

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.