Overslaan en naar de inhoud gaan
Brabant in Beelden
Zoeken
In verhalen, nieuws, films en foto’s
Colofon

Colofon

BrabantinBeelden is een samenwerking tussen Brabants Historisch Informatie Centrum, Regionaal Historisch Centrum Eindhoven en Regionaal Archief Tilburg. Naast foto’s en films van deze archieven wordt ook beeldmateriaal uit andere Brabantse collecties gebruikt.

Met dank aan

De gemeentes, families, bedrijven, instellingen en al die anderen die foto's, films en ander beeldmateriaal beschikbaar hebben gesteld.

Ontwikkeling en ontwerp

Initiatief voor deze website: Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC)
Ontwikkeling website (interactie-ontwerp en techniek): Buro Meta
Vormgeving: Buro Meta en Studio Tween

Disclaimer

Het Brabants Historisch Informatie Centrum, Regionaal Historisch Centrum Eindhoven en Regionaal Archief Tilburg hebben hun uiterste best gedaan om eventuele rechthebbenden van getoond materiaal op te sporen en toestemming te vragen voor publicatie. Collectiehouders met films in de filmbank op deze website hebben zelf onderzoek naar de rechthebbenden gedaan. Ben je van mening dat het tonen van foto’s of films via onze website inbreuk maakt op enig recht dat jou toekomt, dan vragen we je contact met ons op te nemen. We bekijken dan graag samen met jou hoe we aan je klacht tegemoet kunnen komen.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Hoewel we ernaar streven correcte informatie te verschaffen, kunnen we niet garanderen dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd volledig of juist is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

Op foto's, films, audio en teksten rust auteursrecht. Ook veel van het materiaal dat je op deze website vindt, is auteursrechtelijk beschermd. Dit betekent dat het niet zonder toestemming van de auteursrechthebbende verder verspreid of gebruikt mag worden.

Bij de gebruikte foto's, films en audio staat een bronvermelding. Hierin kun je zien wie de fotograaf of auteursrechthebbende is, uit welke collectie of uit welk archief het beeldmateriaal komt en met welk objectnummer je het betreffende materiaal daar terug kunt vinden. Met deze informatie kun je in veel gevallen zelf achterhalen of en bij wie je toestemming moet vragen als je materiaal wil gebruiken. Kom je er niet uit? Stuur ons een mail en dan helpen we je graag verder.

Contact

Heb je aanvullingen of correcties, vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op via: info@brabantinbeelden.nl
 

Toegankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat de inhoud van onze website toegankelijk is voor iedereen die hier gebruik van maakt. Daarom hebben wij een toegankelijkheidsverklaring opgesteld waarin je kunt lezen in hoeverre brabantinbeelden.nl voldoet aan de criteria voor een toegankelijke website. Klik hier voor meer informatie.