Overslaan en naar de inhoud gaan
Brabant in Beelden
Zoeken
In verhalen, nieuws, films en foto’s
Start campagne met Wim Daniëls
16 december 2021

Start campagne met Wim Daniëls

“Zo leuk hè, die oude Brabantse films…” hoor je Wim Daniëls zeggen terwijl hij in de keuken achter zijn laptop naar oude Brabantse films zit te kijken. Met deze commercial begint vandaag een nieuwe campagne van BrabantinBeelden bij Omroep Brabant tv, maar ook via onze sociale media kanalen en diverse andere media-uitingen.

We kennen deze geboren en getogen Brabander natuurlijk van zijn vele boeken, optredens op radio en tv, theater- en cabaretvoorstellingen. Daarbij draait het altijd om taal en geschiedenis. Zo presenteerde hij afgelopen zomer ook het tv-programma ‘Nederland op film’ voor Omroep Max. We zijn ontzettend verheugd dat we Wim Daniëls met deze commercials ook aan BrabantinBeelden mogen verbinden.

Brabant van toen

Filmbeelden kijken

In de eerste commercial zie je Wim Daniëls aandachtig naar oude Brabantse filmbeelden kijken op de site BrabantinBeelden.nl.

Oude films?

Niet weggooien!

In de tweede commercial die vanaf 1 januari 2022 gaat draaien, roept hij kijkers op om net als hij op zoek te gaan naar oude filmrollen. Maar al te vaak worden ze bij een verhuizing of na overlijden weggegooid, ook omdat je ze zelf vaak niet meer kunt afspelen. En dat is jammer, want dan gaan ze letterlijk verloren in de tijd. En daarmee gaat ook een stukje van de geschiedenis van Brabant verloren. BrabantinBeelden wil zich inzetten voor het behoud van deze historische filmbeelden. 

BrabantinBeelden

Bedankt

Het team van BrabantinBeelden heeft de commercials voor de campagne ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met de merkstrategen van Arthur & Brent en het videoproductiebedrijf Smart Media Productions, beide gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Meer nieuws

Reacties

Giny Bronts zei op 20 december 2021 om 11:39

Geweldig,dat het er is.

BiB Mariët zei op 21 december 2021 om 12:59

Dat vinden wij ook Giny, echt erg leuk om al deze films te mogen laten zien aan zoveel gebruikers. En we hopen op nog veel meer films. :)

Reageer

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.