Overslaan en naar de inhoud gaan
Brabant in Beelden
Zoeken
In verhalen, nieuws, films en foto’s
juichende kinderen
30 augustus 2022

100 miljoen views op GIPHY

Wist jij al dat BrabantinBeelden een eigen GIPHY-kanaal heeft? Hier vind je mooie en grappige gifjes gemaakt met beeldmateriaal uit ons archief, speciaal om te gebruiken op social media en whatsapp.

Een gifje is een bewegend plaatje van een paar seconden. Je kunt het gebruiken om je gevoel ergens over te uiten, om kort en krachtig ergens op te reageren, of gewoon omdat je het een leuk plaatje vindt. Met alle mooie filmbeelden in ons archief vonden wij dat een collectie Brabantse gifjes niet uit kon blijven. Dat veel mensen gebruik van maken van ons GIPHY-kanaal blijkt wel: deze week tikten we de 100 miljoen views aan. Dat aantal is bijna niet voor te stellen!

100 miljoen views?

Wij hebben eigenlijk maar één reactie:

zeg het met een gifje

zeg het op z'n Brabants

Als echt Brabants archief hebben we ook een collectie speciale gifjes met Brabantse termen. Tis wa... Je vindt deze met de zoektermen 'BrabantinBeelden Brabants' of op onze GIPHY pagina in de collectie Op z'n Brabants. Zeg het met een gifje, zeg het op z'n Brabants!

how to

Gifjes gebruiken

Wil jij onze gifjes gebruiken? Hieronder zie je uitgelegd hoe je ze gebruikt op facebook. Via de GIF-knop op Whatsapp, Twitter en andere social media werkt het ook. Je vindt onze gifjes via de zoekterm 'brabantinbeelden'.

De populairste

Misschien vraag je je af welke van onze gifjes dan het populairst is. Dat is het onderstaande plaatje, van een man die thee of koffie drinkt, keurig met de pink omhoog. Dit gifje alleen heeft al bijna 9,5 miljoen views. Like a sir!

Het GIPHY-kanaal van BrabantinBeelden vind je op www.giphy.com/brabantinbeelden

Meer nieuws

Reageer

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.